HTC One M9‎

< < Menu

Tillgänglighetsfunktioner

HTC One M9 har funktioner och inställningar som tillåter enkel åtkomst och användning av appar och funktioner.

Förbättra skärmens läsbarhet

Om du har nedsatt syn, dra nytta av dessa funktioner för att förbättra skärmens läsbarhet.

Få hörbar återkoppling när du använder telefonen

Använd TalkBack för att få hörbar återkoppling på vad du gör på din telefon. Se Navigera i HTC One M9 med TalkBack.

Använd din röst

Du kan använda din röst för att utföra en åtgärd på HTC One M9.

Använda Motion Launch

Motion Launch kombinerar en rörelse och fingergester för att utföra en åtgärd som att väcka HTC One M9 från viloläge eller aktivera kameran. Se Vad är Motion Launch?.

Öppna Kamera med Motion Launch Snap. Se Starta kameran automatiskt med Motion Launch Snap.