HTC One M9‎

< < Menu

HTC BoomSound Connect app

Om du använder Qualcomm AllPlay aktiva högtalare, hämta och installera HTC BoomSound Connect app till HTC One M9 för att hantera dem, köa dina låtar till en delad högtalare med mera.
  1. Anslut HTC One M9 till en högtalare eller grupperade högtalare. För mer information, se Strömma musik till högtalare som använder Qualcomm AllPlay smart medieplattform.
  2. När du uppmanas att hämta HTC BoomSound Connect, hämta och installera appen.
  3. Öppna programmet HTC BoomSound Connect.
  4. Använd kontrollerna i appen för att styra musikuppspelning och justera högtalarvolymen.
  5. För att växla mellan högtalare, tryck på bredvid det aktuella högtalarnamnet och sedan på en annan högtalare.
  6. När flera telefoner strömmar musik till samma högtalare trycker du på för att lägga till din musik i kön.
  7. För att visa kön och kolla var din musik finns i listan trycker du på .
  8. Tryck på för åtkomst till HTC BoomSound Connect inställningar. Du kan byta namn på högtalare eller rensa kön.