HTC One M9‎

< < Menu

Fästa den aktuella skärmen

För extra säkerhet när du visar din telefon till någon annan, använd skärmfästning för att låsa skärmen på den aktuella appen.
  1. Startsidan tryck på > Inställningar > Säkerhet.
  2. Under Avancerad tryck på Fästning av skärmen och sedan på På/av-knappen för att slå på den.
  3. Välj om skärmlåset ska visas vid lossning. Att kräva ett skärmlås för att lossa, gör något av följande:
    • Om du inte har ställt in ett skärmlås än, tryck på Lås enheten vid lossning för att ställa in skärmlåset.
    • Om du har ställt in ett skärmlås, tryck på Fråga efter upplåsningsmönster före lossning om dess På/av-knapp inte är påslagen.
  4. Öppna önskat program och tryck sedan på .
  5. På miniatyren av den senaste appen du öppnade, tryck på .
  6. För att lossa skärmen tryck och håll ner och samtidigt.