HTC One M9‎

< < Menu

Installera ett digitalt certifikat

Använd digitala certifikat från klienter och certifikatutfärdare (CA) för att aktivera HTC One M9 tillgång till VPN eller säkra Wi-Fi-nätverk och även för att autentisera till säkra onlineservers. Du kan få ett certifikat från din systemadministratör eller hämta det från webbplatser som kräver autentisering.
Viktigt:
  • Du måste ställa in en PIN-kod eller ett lösenord för låsskärmen innan du installerar ett digitalt certifikat.
  • Vissa program som t.ex. din webbläsare eller e-postklient låter dig installera certifikat direkt i programmet. Se programmets hjälpavsnitt för mer information.
  1. Spara certifikatfilen i rotmappen på HTC One M9.
  2. Startsidan tryck på > Inställningar > Säkerhet.
  3. Tryck på Installera från lagringsenhet.
  4. Bläddra till certifikatet och välj det.
  5. Ange ett namn för certifikatet och välja hur det ska användas.
  6. Tryck på OK.