HTC One M9‎

< < Menu

Pekljud och vibration

Vissa personer gillar ljudet eller vibrationerna när de pekar skärmen, andra gör det inte. Du kakn slå på eller stänga av olika typer av pekljud och vibrationer på HTC One M9.
  • Pektoner när du pekar på telefonens knappsats
  • Pekljud när du pekar på skärmobjekt
  • Ljud på skärmlåset
  • Ljud för dra-ner-för-att-uppdatera
  • Vibrationer när du trycker på hårdvaruknappar
  • Pekljud och vibration när du trycker på HTC Sense-tangentbordet

Stänga av och slå på pekljud och vibrationer

1. Startsidan tryck på > Inställningar > Ljud och meddelande.
  2. I System, välj det alternativ som du vill slå på eller stänga av.

Stänga av tangentbordsljud och vibration

1. Från Startsidan tryck på > Inställningar > Språk och tangentbord.
  2. Klicka på HTC Sense Input.
  3. Tryck på Ljudfeedback och välj sedan Ingen för att stänga av tangentbordsljud.
  4. Avmarkera alternativet Vibrationsfeedback för att stänga av tangentbordsvibration.