HTC One M9‎

< < Menu

Använda NFC

Med det inbyggda NFC (near field communication) på HTC One M9 kan du på ett ögonblick dela innehåll med en annan NFC-kapabel mobilenhet.
Obs!: NFC är kanske inte tillgängligt i vissa telefoner.
Överföra webbsidor, foton, kontaktinformation m.m. genom att hålla HTC One M9 och den andra enheten rygg mot rygg.

Du kan också använda NFC för kontaktlösa betalningar. NFC-betalningens tillgänglighet beror på när din mobiloperatör startar denna tjänst. Kontakta din mobiloperatör för detaljer.

Slå på och stänga av NFC

1. Gå till Inställningar och under Trådlöst och nätverk tryck på Mer.
  2. Tryck på NFC Av/På för att starta eller stänga av.

Sända innehåll

Viktigt: Se till att båda enheterna är upplåsta och har NFC aktiverat. Om den andra enheten har ett Android Beam-alternativ, se till att det också är aktiverat.
  1. Medan du ser innehållet som du vill dela i delningsalternativ, tryck på Android Beam.
  2. Håll HTC One M9 och den andra telefonen mot varandra (baksida mot baksida).

Se till att NFC-området (skuggad del) på HTC One M9 och den andra telefonens NFC-område är nära varandra. Experimentera genom att röra telefonerna tills du får en anslutning.

3. Tryck på skärmen.
Det delade innhållet visas på den andra skärmen. För vissa objekt som du delar (t.ex. kontaktinformation) visas ytterligare instruktioner för hur man sparar objektet på mottagarenheten.