HTC One M9‎

< < Menu

På väg med Bil

När du kör är det lätt att använda HTC One M9 för att komma fram till resmålet och få underhållning och hjälp att hålla kontakt med de personer som betyder något för dig. Få tillgång till musik, telefonsamtal, kartor och mycket annat med Bil.
  1. Bil startas så snart som du monterar HTC One M9 i HTC Bil-satsen.
  2. Svep upp och ner för att se vad du kan göra i Bil.
Tips: När du använder Bil, återgå till huvudskärmen från valfri skärm genom att trycka på .

När du tar bort HTC One M9 från HTC Bil-satsen, stängs Bil automatiskt.

Du kan också stänga Bil manuellt genom att trycka på från huvudskärmen.