HTC One M9‎

< < Menu

Lägga till ett e-postkonto

Konfigurera ytterligare e-postkonton som t.ex. ett till Microsoft ExchangeActiveSync-konto eller ett konto hos en webbaserad e-posttjänst eller e-postleverantör.
Viktigt: Om du lägger till ett Microsoft ExchangeActiveSync- eller ett POP3/IMAP-e-postkonto, fråga din nätverksadministratör eller e-postleverantör om du behöver några ytterligare inställningar.
  1. Från Startsidan tryck på och sedan på E-post.
  2. Tryck på > Lägg till konto.
  3. Välj vilken typ av e-postkonto du vill ha från listan över e-postleverantörer. Eller tryck på Annat (POP3/IMAP).
  4. Skriv in e-postadressen och lösenordet till ditt e-postkonto och tryck sedan på Nästa.
    Obs!: En del e-postkonton låter dig ställa in synkroniseringsschema. Du kan använda Smart synkronisering för att spara batteriet. Se Vad är Smart Synk?.
  5. Ange ett namn för ditt e-postkonto och tryck sedan på Avsluta.