HTC One M9‎

< < Menu

Dela en händelse

Du kan dela en kalenderhändelse som en vCalendar via Bluetooth eller genom att skicka den som bilaga till ett SMS eller e-postmeddelande.
  1. Från Startsidan tryck på och sedan på Kalender.
  2. Gör ett av följande:
    • Vid visning av en händelse, tryck på > Dela via.
    • I dagvy, agendavy eller veckovy, tryck och håll ned på en händelse och tryck sedan på Dela via.
  3. Välj hur du vill skicka händelsen.
Tips: Du kan även vidarebefordra accepterade mötesinbjudningar från din Exchange ActiveSync kalender. Medan en händelse visas trycker du på > Framåt. Skriv e-postmeddelandet och skicka det.