HTC One M9‎

< < Menu

Starta om HTC One M9 (mjuk omstart)

Om HTC One M9 körs långsammare än normalt, slutar svara på kommandon eller har en app som inte fungerar korrekt, kan du försöka starta om telefonen och se om det löser problemet.

1. Om skärmen är avstängd trycker du på STRÖM-knappen för att slå på den igen.
  2. Tryck på och håll in STRÖM-knappen och tryck sedan på Starta om.
  3. Tryck på Starta om när du blir uppmanad att bekräfta.

HTC One M9 svarar inte?

Om HTC One M9 inte svarar när du trycker på skärmen eller knapparna kan du ändå starta om den.
Tryck och håll ner STRÖM- och VOLYM UPP-knapparna i minst 10 sekunder. HTC One M9 startar om automatiskt.