HTC One M9‎

< < Menu

Överföra iPhone innehåll och program till din HTC-telefon

Med HTC Sync Manager kan du enkelt överföra iPhone-innehåll som t.ex. kontakter, meddelanden, bakgrunder, kamerafoton m.m. till din HTC-telefon. Om du använder en HTC-telefon som har HTC Sense 6, möjliggör HTC Sync Manager dessutom att din telefon kan hitta och installera samma program som du hade på din iPhone.
Viktigt: Du måste använda iTunes 9.0 eller senare för att först säkerhetskopiera ditt iPhone-innehåll till datorn.
  1. Anslut din iPhone och din HTC-telefon till datorn.
  2. I HTC Sync Manager, klicka på Startsida > Överföring och säkerhetskopiering.
  3. Klicka på Kom igång-knappen.
  4. Om du inte har använt iTunes för att säkerhetskopiera ditt iPhone-innehåll till datorn, vänligen gör detta innan du fortsätter.
  5. Välj din iPhone säkerhetskopiefil och klicka på OK.
  6. Välj de innehållstyper som du vill överföra till din HTC-telefon.

Du kan välja om du vill ersätta innehållet på din HTC-telefon med iPhone-innehållet.

7. Klicka på Start. Vänta tills HTC Sync Manager slutför överföring av innehåll.
  8. När du gjort detta, svep för att öppna meddelandepanelen på din HTC-telefon och tryck på .

Välj vilka program du använde på iPhone, som du vill hitta i Google Play och hämta till din HTC-telefon.