HTC One M9‎

< < Menu

Installera HTC Sync Manager på datorn

Viktigt:
  • Du kan installera HTC Sync ManagerWindows XP eller senare versioner. För att installera det på en Mac-dator behöver du OS X 10.6 eller senare versioner.
  • Om du har problem med installationen av HTC Sync Manager, stäng alla öppna program och installera om. Om problemen kvarstår, avaktivera antivirusprogrammet tillfälligt och försök att installera igen
  1. Hämta installationsprogrammet för HTC Sync Manager på HTC:s supportwebbplats: htc‍.‍com‍/‍hsm‍/.
  2. Kör installationsprogrammet och följ instruktionerna på skärmen.
  3. Anslut telefonen till datorn med den medföljande USB-kabeln. HTC Sync Manager öppnas.
Obs!: Om du avaktiverat antivirusprogrammet måste det återinstalleras efter installation av HTC Sync Manager.