HTC One M9‎

< < Menu

Ta bort ett konto

Ta bort konton från HTC One M9 om du inte längre använder dem. När du tar bort ett konto tar det inte bort konton och information från själva onlinetjänsten.
  1. Startsidan tryck på > Inställningar > Konton och synkronisering.
  2. Tryck på kontotyp.
  3. Tryck på bredvid det konto du vill ta bort.

Eller om du är på skärmen Kontoinställningar trycker du på .

4. Tryck på Ta bort.
Viktigt: Vissa personuppgifter kan behållas av tredjepartsprogrammet när du tagit bort kontot från HTC One M9.