HTC One M9‎

< < Menu

Synkronisera dina konton

1. Startsidan tryck på > Inställningar > Konton och synkronisering.
  2. Tryck på Automatisk synkronisering På/av-knappen för att starta eller stänga av automatisk synkronisering av alla dina konton.
  3. För att synkronisera individuella konton manuellt, tryck på en kontotyp och gör ett av följande:
    • Tryck på bredvid kontot som du vill synkronisera och tryck sedan på Synkronisera nu.
    • Tryck på > Synkronisera nu på skärmen Kontoinställningar.
Tips: På skärmen Kontoinställningar kan du också ändra synkroniseringsinställningarna för ett konto.