HTC One M9‎

< < Menu

Kopiera filer mellan HTC One M9 och din dator

Du kan kopiera musik, foton och övriga filer till HTC One M9.
Viktigt:
  • Spara och stäng ner dina filer innan du kopierar dem från datorn till HTC One M9, eller vice versa.
  • Om du använder minneskortet som internminne, kommer datorn bara att visa minneskortets innehåll.
  1. Anslut HTC One M9 till datorn med den medföljande USB-kabeln.
  2. Lås upp skärmen på HTC One M9 om den är låst.
  3. När du får ett popup-meddelande som frågar om du vill använda USB för filöverföringar, tryck på Ja.

Om du inte ser det här meddelandet, öppna Meddelandepanelen, tryck på meddelandet Använd USB för och sedan Filöverföring.

Du kommer då att se alternativ för visning eller importering av filer på datorskärmen.

4. Välj att visa filer.
  5. Kopiera filerna från datorn till HTC One M9, eller vice versa.
  6. När filerna har kopierats, koppla från HTC One M9 från datorn.