HTC One M9‎

< < Menu

Lyssna på FM-radio

Lyssna på dina favoritkanaler med programmet FM-radio.
Viktigt: Du måste först ansluta ett headset till ljuduttaget på HTC One M9 för att använda FM-radio. FM-radio använder stereoheadsetet som FM-radioantenn.
  1. Från Startsidan tryck på och sedan på FM-radio.
  2. Tryck på .

Första gången du öppnar FM-radio söker den efter lokala FM-stationer som du kan lyssna på.

3. Medan du lyssnar på en FM-station kan du:
    • Tryck på eller för att gå till nästa eller föregående station.
    • Dra i skjutreglaget för att ställa in en frekvens i FM-bandet. För att fininställa radiofrekvensen, tryck på eller .
    • Tryck på för att markera en radiostation som favorit. För att se dina andra favoriter och förinställa stationer, tryck på .
  4. Stäng av FM-radio genom att trycka på .