HTC One M9‎

< < Menu

Visa låttexter

Tycker du så mycket om en låt att du vill sjunga med? HTC One M9 ger din musik en extra kick med låttexter och intressanta musikvisualiseringar.
Viktigt: För att spara på dataanvändningen, anslut till ett Wi‍-Fi-nätverk när du laddar ner texterna. I Musik-inställningar väljer du Enbast Wi-Fi.
  1. Från Startsidan tryck på och sedan på Musik.
  2. Bläddra till en låt som du vill spela upp och tryck på den.
  3. Svep till fliken Visualizer för att visa låttexten. Låttexter visas på skärmen om innehållet har laddats ner riktigt.
    Tips: Vill du ha en annan visualisering för musiken? Tryck på > Tema och välj ett tema. Eller om du vill att scenen ändras för varje låt, tryck på Slumpvis.
  4. Tryck på skärmen för att visa låttexterna i helskärm.
  5. För att hoppa till en annan del av låten, tryck på scenen för att öppna förloppsfältet. Tryck och dra fingret över förloppsfältet, eller håll eller intryckt.
Obs!: Alla språk stöds inte.