HTC One M9‎

< < Menu

Uppdatera albumomslag och artistfoton

Viktigt: För att spara på dataanvändningen vill du kanske ansluta till ett Wi‍-Fi-nätverk när du uppdaterar dina albumomslag och artistfoton. I Musik-inställningar väljer du Enbart Wi-Fi.
  1. Från Startsidan tryck på och sedan på Musik.
  2. Svep till fliken Artister eller Album.
  3. Tryck på > Uppdatera artistfoton eller Uppdatera albumomslag.
Om du vill att HTC One M9 ska kontrollera och uppdatera din musiksamling automatiskt, tryck på Musik-appens huvudskärm, och därefter på Inställningar. Välj Albumomslag och Artistfoton.