HTC One M9‎

< < Menu

Musikuppspelningslistor

Personanpassa din musik med uppspelningslistor. Skapa en uppspelningslista med dina absoluta favoritlåtar eller skapa en som matchar hur du känner dig just idag. Du kan göra så många uppspelningslistor du vill.
  1. Från Startsidan tryck på och sedan på Musik.
  2. Svep till fliken Uppspelningslistor.
  3. Tryck på , och öppna spellistans namn.
  4. För att lägga till låtar, tryck på bredvid titelns textruta, bläddra igenom musiksamlingen, och tryck på låten som du vill lägga till.

Upprepa stegen för att lägga till fler låtar.

5. Du kan även:
    Ordna om låtar Dra att flytta låten till dess nya plats.
    Radera låtar Välj de låtar som du vill radera från uppspelningslistan.
    Ändra spellistans namn Skriv in det nya namnet på uppspelningslistan i titeltextrutan.
  6. Tryck på Spara.

Du hittar nya spellistor i programmet Musik, på fliken Spellistor.

För att redigera eller ta bort en spellista du skapat, från fliken Spellistor, tryck på en spellista för att öppna den och sedan på > Redigera uppspelningslista eller Ta bort.