HTC One M9‎

< < Menu

Lyssna på musik

Lyssna på dina favoritlåtar med HTC One M9 med programmet Musik.

Viktigt: När du öppnar Musik-programmet första gången, blir du tillfrågad om du automatiskt vill ladda ner relaterat innehåll, som t.ex. albumomslag och artistfoton till HTC One M9.
  1. Från Startsidan tryck på och sedan på Musik.
  2. Svep till olika flikar för att söka efter kategori.
  3. Tryck på en låt för att spela upp den.
  4. Tryck på ikonerna på skärmen för att styra musikuppspelningen, upprepa låtar med mera.

Tryck och dra med fingret över förloppsindikatorn för att hoppa till en annan del av låten.

Slå av och på Slumpval. (Slumpval är avstängt när knappen är grå.)

Gå igenom upprepningslägena: upprepa alla låtar, upprepa nuvarande låt och upprepa inte.

Spela upp din musik på en DLNA-kompatibel TV eller ljudsystem.

Minimera skärmen Spelas nu för att fortsätta bläddra igenom din musiksamling.

Tips: När du lyssnar på musik och skärmbilden stängs av, tryck på STRÖM för att slå på skärmen igen och kontrollera musikuppspelningen direkt på låsskärmen.