HTC One M9‎

< < Menu

Blockera oönskade meddelanden

Rensa upp i Meddelanden-skärmen genom att flytta skräppost från kontakter till blockera-rutan. Om du har blockerat en kontakt visas kontaktens text- eller bildmeddelanden i blockera-rutan.
  • Öppna Meddelanden-appen, tryck och håll in på en kontakt (eller telefonnummer) och tryck på Blockera kontakt.
  • För att blockera flera kontakter, tryck på > Blockera kontakter, välj kontakter och tryck på Blockera.
När kontakten skickar dig meddelanden ser du dem inte på Meddelanden-skärmen och tar heller inte emot några meddelanden eller samtal.
För att läsa meddelanden i blockera-rutan, i Meddelanden-skärmen, tryck på > Blockera.
Tips:
  • För att ta bort meddelanden eller kontakter från blockera-rutan, håll kontakten (eller telefonnumret) intryckt och tryck på Häv blockering.
  • För att kasta framtida meddelanden från blockerade kontakter, tryck på > Inställningar > Allmänt och rensa sedan alternativet Spara blockmeddelande.
Relaterade guider