HTC One M9‎

< < Menu

Samtalshistorik

Använd Samtalshistorik för att kontrollera missade samtal, uppringda nummer och mottagna samtal.

1. Startsidan tryck på telefonikonen för att öppna appen Telefon.
  2. Svep med fingret för att visa fliken Samtalshistorik.
  3. Gör ett av följande:
    • Tryck på ett namn eller nummer i listan för att ringa.
    • Tryck och hålla in på ett namn eller nummer i listan för att visa alternativmenyn.
    • Tryck på för att endast visa en viss typ av samtal som t.ex. missade samtal eller utgående samtal.

Lägga till ett nytt telefonnummer bland dina kontakter från Samtalshistorik

1. På fliken Samtalshistorik, tryck på bredvid det nya telefonnumret.
  2. Välj om du vill skapa en ny kontakt eller spara numret i en befintlig kontakt.

Radera listan Samtalshistorik

1. På fliken Samtalshistorik, tryck på > Ta bort samtalshistorik.
  2. Välj de objekt som du vill ta bort eller tryck på > Markera alla.
  3. Tryck på Ta bort.

Blockera en uppringare

När du blockerar ett telefonnummer eller en kontakt, kommer alla samtal från det telefonnumret eller kontakten att avvisas automatiskt.

På fliken Samtalshistorik, tryck och håll ned på kontakten eller telefonnumret som du vill blockera och tryck sedan på Blockera uppringare.
Tips: Du kan alltid ta bort en uppringare från din blockerade lista. På fliken Samtalshistorik, tryck på > Blockerade kontakter. På fliken Alla trycker du på och håller in gruppen och trycker sedan på Häv kontaktblockering.