HTC One M9‎

< < Menu

Vad kan jag göra under ett samtal?

Under pågående samtal kan du sätta på högtalaren, parkera samtalet, med mera.

Parkera ett samtal

För att parkera ett samtal, tryck på > Parkera. Parkeringsikonen visas i statusfältet .
Återuppta samtalet genom att trycka på > Ta bort parkering.

Växla mellan samtal

Om du redan befinner dig i ett samtal och accepterar ett annat samtal kan du sedan växla mellan de två samtalen.
  1. När du får ytterligare ett samtal, tryck på Svara för att acceptera det andra samtalet och parkera det första samtalet.
  2. Växla mellan samtalen genom att på skärmen trycka på den person du vill tala med.

Slå på eller stänga av högtalartelefonen under ett samtal

Varning: Håll inte HTC One M9 mot örat när högtalartelefonen är på så minskar du risken för att skada hörseln.
  • På samtalsskärmen trycker du på . Ikonen för högtalartelefon visas i statusfältet.
  • För att stänga av högtalartelefonen, tryck på .

Stänga av mikrofonen under ett samtal

På samtalsskärmen trycker du på för att växla mellan att slå på och av mikrofonen. När mikrofonen är avstängd visas ikonen för avstängd mikrofon i statusfältet.

Avsluta ett samtal

Du kan avsluta samtalet på något av följande sätt:
  • På samtalsskärmen trycker du på Avsluta samtal.
  • Öppna meddelandepanelen tryck sedan på Avsluta samtal.