HTC One M9‎

< < Menu

Snabbnummer

Använd röstuppringning för att ringa ett telefonnummer med ett enda tryck.
  1. Startsidan tryck på telefonikonen för att öppna appen Telefon.
  2. Tryck på > Snabbnummer > . Du kan även trycka och hålla in en ledig knapp på knappsatsen och sedan trycka på Ja.
  3. Välj en kontakt i listan.
  4. På skärmen för Snabbnummer väljer du telefonnummer för den kontakt som ska användas och en knapp för snabbnumret som ska tilldelas.
  5. Tryck på Spara.
För att använda snabbnummer, tryck och håll ner på det snabbnummer som du vill ringa upp.