HTC One M9‎

< < Menu

Dela telefonens skärm

Vill du visa upp några bilder eller att lära en vän hur man använder en telefonfunktion? Skärmdelning gör det möjligt för dig att visa telefonens skärm för den person du videochattar med. Du behöver en videochatt-app från tredje part för att använda Skärmdelning.
  1. På videochattskärmen trycker du på > för att aktivera Skärmdelning.
  2. På telefonen, gå till den skärm som du vill dela och tryck på . Du kan gå till valfri skärm på din telefon och den person som du chattar kommer att se den.
  3. Medan du delar din skärm kan du:
    • Tryck på för att rita. Dra fingret över skärmen för att ta fram viktiga delar.
    • Trycka på för att pausa skärmdelning.
    • Trycka på för att stoppa skärmdelning.