HTC One M9‎

< < Menu

Ansiktsspårning

Vill du att den andra personen alltid ska se dig? Medan du videochattar med ett tredjeparts program så fokuserar Ansiktsspårning sig på ditt ansikte och andra runt omkring dig och spårar de ansikten som finns inom kamerans bildvinkel. Ansiktsspårning kan spåra högst 4 ansikten.
  1. Öppna ditt videochattprogram och tryck på för att öppna menyn.
  2. Tryck på för att slå på Ansiktsspårning. Allteftersom andra personer omkring dig kommer in i främre kamerans siktfält, kommer varje person att visas i ett fönster på den andra partens videochattskärm. Kameran zoomar in eller ut för att hålla ansiktena i fokus när du förflyttar dig.
  3. Dra minifönstret vart du vill.
  4. Beroende på videochattprogrammet, kan du enkel- eller dubbeltrycka på minifönstret för att växla skärmar med den uppringda deltagaren.
  5. Tryck på för att stänga av Ansiktsspårning.