HTC One M9‎

< < Menu

Prismatisk

Har du en ljus och färgglad bild? Använd Prismatisk-effekten för fräscha prismatiska mönster.
  1. Från Fotoredigerare välj det foto du vill redigera.

Se Välja ett foto att redigera för att få reda på hur man gör.

2. Tryck på för att öppna den utskjutbara menyn.
  3. Tryck på Effekter > i den utskjutbara menyn som öppnas.
  4. Välj ett prismatiskt mönster att tillämpa på bilden.
  5. Tryck på för att växla till formlagret. Du borde kunna se ikonen för formlager .
  6. Dra formen för att flytta den.
  7. Dra isär eller ihop fingrarna på formen för att justera dess storlek.
  8. Tryck och håll ner formen med två fingrar och rör sedan fingrarna i en cirkulär rörelse för att vrida den.
  9. Tryck på för att återgå till bildlagret och dra sedan isär eller ihop fingrarna på bilden för att justera dess storlek.
  10. Tryck på för att öppna verktygsfältet.
  11. Tryck på , justera inställningarna för ditt fotolager och tryck sedan på .
  12. Tryck på för att spara ändringarna.

Det redigerade fotot sparas som ett nytt foto. Ursprungsbilden förblir oredigerad.