HTC One M9‎

< < Menu

Ta bort objekt

Förstörde en passerande fotgängare eller en bil din annars perfekta bild av ett känt landmärke? Retuschera fotot och ta bort personer och objekt du inte vill ha med.
Viktigt: Den här funktionen är tillgänglig för seriefoton som tagits med seriebildtagning. Du kan känna igen seriefoton genom -ikonen i miniatyren.
  1. Från Fotoredigerare välj det foto du vill redigera.
  2. Tryck på för att öppna den utskjutbara menyn.
  3. Tryck på Effekter > i den utskjutbara menyn som öppnas. Du ser ramarna runt områden på fotot där objekten automatiskt har tagits bort.
  4. För att spara ett objekt, tryck på på bilden på filmremsan.
  5. Tryck på när du är klar.
  6. Tryck på och sedan på för att växla mellan före och efter foton.
  7. Tryck på för att spara ändringarna.

Det redigerade fotot sparas som ett nytt foto. Ursprungsbilden förblir oredigerad.