HTC One M9‎

< < Menu

Sequence Shot

Skutta, hoppa över eller hoppa. Skapa en sekvensbild för att sammanfoga en rad händelser till en bild.
Viktigt: Den här funktionen är tillgänglig för seriefoton som tagits med seriebildtagning. Du kan känna igen seriefoton genom -ikonen i miniatyren.
  1. Från Fotoredigerare välj det foto du vill redigera.

Se Välja ett foto att redigera för att få reda på hur man gör.

2. Tryck på för att öppna den utskjutbara menyn.
  3. Tryck på Effekter > i den utskjutbara menyn som öppnas. Ramarna som du kan kombinera i ett foto visas.
  4. Välj vilka ramar du vill inkludera i sekvensbilden.
  5. Tryck på när du är klar.
  6. Tryck på och sedan på för att växla mellan före och efter foton.
  7. Tryck på för att spara ändringarna.

Det redigerade fotot sparas som ett nytt foto. Ursprungsbilden förblir oredigerad.