HTC One M9‎

< < Menu

GIF-skapare

Skapa en animerad GIF-bild som du snabbt kan ladda upp och dela.
Viktigt: Den här funktionen är tillgänglig för seriebildstagning som fotats med HTC One M9. Du kan känna igen seriefoton genom -ikonen i miniatyren.
  1. Från Fotoredigerare välj det foto du vill redigera.

Se Välja ett foto att redigera för att få reda på hur man gör.

2. Tryck på för att öppna den utskjutbara menyn.
  3. Tryck på Effekter > i den utskjutbara menyn som öppnas. En animation av alla bildrutor visas.
  4. Dra de två reglagen till den del där du vill att animerad GIF-bild ska börja och sluta.
  5. Tryck på .
  6. På nästa skärm kan du välja riktning som animationen ska spelas upp i, ställa in hastigheten, välja vilka bildrutor du vill inkludera m.m.
  7. Tryck på när du är klar.
  8. Välj filkvaliteten på din animation och tryck sedan på OK.

Animationen sparas som en gif. Du kan identifiera en gif genom -ikonen i miniatyren i Galleri.