HTC One M9‎

< < Menu

Le alltid

Tycker du att det är svårt att välja en gruppbild med flest leenden och minst blinkningar? Retuschera en gruppbild så alla blir bra på bilden.
Viktigt: Den här funktionen är tillgänglig för seriefoton som tagits med seriebildtagning. Du kan känna igen seriefoton genom -ikonen i miniatyren.
  1. Från Fotoredigerare välj det foto du vill redigera.

Se Välja ett foto att redigera för att få reda på hur man gör.

2. Tryck på för att öppna den utskjutbara menyn.
  3. Tryck på Effekter > i den utskjutbara menyn som öppnas. Du ser cirklar runt de ansikten som identifieras på bilden.
  4. Välj ett ansikte åt gången och dra det åt sidan med fingret sör att välja vilket uttryck du vill ha.
  5. Tryck på när du är klar.
  6. Tryck på och sedan på för att växla mellan före och efter foton.
  7. Tryck på för att spara ändringarna.

Det redigerade fotot sparas som ett nytt foto. Ursprungsbilden förblir oredigerad.