HTC One M9‎

< < Menu

Visa, redigera och spara en Zoe-höjdpunkt

När du visar en grupp av foton och videor som t.ex. i ett album, skapar Galleri automatiskt en Zoe-höjdpunkt. En Zoe-höjdpunkt är en klippsamling – foton och videor eller både ock – som Galleri har förvalt, med bakgrundsmusik och specialeffekter. Du kan redigera Zoe-höjdpunkten och sedan spara den som en video.
  1. Från Startsidan tryck på och sedan på Galleri.
  2. Peka på , och välj sedan vilken vy du vill ha för dina foton och videor.

Om du är i Tidslinje-vy måste du gå till Händelser eller År fliken.

3. Tryck på en ruta för att öppna en grupp foton och videor. Då får du se en förhandsvisning av Zoe-höjdpunkten som spelas upp automatiskt.
  4. Tryck på för att redigera Zoe-höjdpunkten.

Du kan lägga till, ändra, ordna klippen, välja ett tema eller ändra bakgrundsmusiken.

5. När du är klar med att redigera Zoe-höjdpunkten, tryck på Spara för att spara den som en video.
Du kan hitta den sparade videon i albumet Zoe-höjdpunkter.