HTC One M9‎

< < Menu

Visa Panorama 360 foton

1. Från Startsidan tryck på och sedan på Galleri.
  2. Peka på , och välj sedan vilken vy du vill ha för dina foton och videor.
  3. Tryck på en ruta för att öppna miniatyrvisning.
  4. När du ser önskat Panorama 360-foto, tryck på det för att visa det i helskärmsläge. Du kan identifiera Panorama 360-foton genom -ikonen i miniatyren.
  5. Tryck på för att utforska Panorama 360-fotot.
  6. Försök något av följande:
    • Luta HTC One M9 eller dra med fingret på skärmen för att panorera fotot.
    • Tryck på rotationsindikatorn i det övre vänstra hörnet för att centrera bilden igen.
    • Dra ihop eller isär med två fingrar för att zooma i fotot.
    • Rotera två fingrar för att rotera fotot.
    • Tryck på för att spara den aktuella vyn av fotot.
Relaterade guider