HTC One M9‎

< < Menu

Visa foton och video i Galleri

Kom ihåg de gamla goda tiderna. Använd Galleri för att visa alla dina foton och videor. Visa dem efter tidpunkt, album eller plats. När du tittar på dina foton och videor på skärmen är navigeringsknapparna dolda. Tryck var som helst på skärmen för att se Galleri-kontrollerna och navigeringsknapparna på skärmen.

Visa foton och videor sorterade efter tid

Växla till Tidslinje-vy när du vill se dina foton och videor efter när de blivit tagna.
  1. Från Startsidan tryck på och sedan på Galleri.
  2. Peka på > Tidslinje för att växla tillTidslinje-vy.

Du ser då flikikoner för att växla mellan olika layouter.

3. Peka på för att se dina foton och videor individuellt arrangerade i ett flöde.
  4. Peka på för att se dina foton och videor i ett rutnät.
  5. Peka på för att se dina foton och videor organiserade efter händelser.
  6. Peka på för att se dina foton och videor organiserade efter år, och peka sedan på månad för att se foton du tagit då.
  7. Tryck på en bild eller video för att se den i fullskärm.
Tips: Du kan även föra ihop eller isär två fingrar på skärmen för att rulla genom tidslinjen, flöde, rutnät och årets layouter.

Visa foton och videor efter album

1. Från Startsidan tryck på och sedan på Galleri.
  2. Tryck på > Album.
  3. Tryck på en platta för att öppna ett album.
  4. Tryck på en bild eller video för att se den i fullskärm.