HTC One M9‎

< < Menu

Spara dina inställningar som ett bildtagningsläge

Spara en scen eller dina egna inställningar som ett nytt bildtagningsläge så att du bekvämt kan använda den när du behöver det.
  1. Startsidan tryck på kameraikonen för att öppna appen Kamera.
  2. Tryck på och sedan på det bildtagningsläge som du vill använda.
    Obs!: Vissa bildtagningslägen kanske inte stöder en ändring av kamerainställningarna.
  3. På Sökarskärmen trycker du på för att visa kameraalternativ.
  4. Ändra inställningarna enligt dina önskemål.
  5. När du är klar, tryck på > Spara anpassad kamera.
  6. Ange ett namn och tryck sedan på Spara.

Tryck på på sökarens skärm och sedan på ditt skapade bildtagningsläge när du vill använda det.

Tips: För att ta bort ett bildtagningsläge som du lagt till tryck på , tryck och håll ner läget och dra det sedan till alternativet Ta bort.