HTC One M9‎

< < Menu

Manuell justering av kamerainställningar

Vill du ta kommandot över expertinställningar på din kamera för olika miljöer och ljusförhållanden? Du kan manuellt justera värdena för inställningarna så som vitbalans, exponering, ISO med mera.
  1. Startsidan tryck på kameraikonen för att öppna appen Kamera.
  2. Byt till Kamera-läge du inte är i det här läget. Se Välja ett bildtagningsläge för detaljer.
  3. På Sökarskärmen trycker du på för att visa kameraalternativ.
  4. Tryck på och tryck sedan på .
  5. Tryck på en inställning och dra sedan dess skjutreglage för att göra justeringar.
  6. För att ändra en inställning tillbaka till automatisk tryck på .
  7. Tryck på när du är klar. För att visa inställningarna igen, tryck på .
  8. När du är redo att ta ett foto trycker du på .
Tips: Du kan spara dina anpassade inställningar som ett nytt bildtagningsläge. Se Spara dina inställningar som ett bildtagningsläge för detaljer.