HTC One M9‎

< < Menu

Spela in video i slow motion

Återupplev höghastighetsaction bit för bit och lägg till lite spänning till dina videor.
Viktigt: Ljud spelas in när du är i detta tema, men kommer endast vara tillgängligt när video spelas upp i normal hastighet.
  1. Startsidan tryck på kameraikonen för att öppna appen Kamera.
  2. Byt till Kamera-läge du inte är i det här läget. Se Välja ett bildtagningsläge för detaljer.
  3. På Sökarskärmen trycker du på för att visa kameraalternativ.
  4. Tryck på och tryck sedan på .
  5. Tryck på för att börja spela in.
  6. Avsluta inspelningen genom att trycka på .