HTC One M9‎

< < Menu

Använda Dubbelupptagning-läge

Använd Dubbelupptagning läge för att ta en selfie och fota omgivningen framför dig. Upptagning med delad skärm kan göras med både foton eller både videor.
  1. Startsidan tryck på kameraikonen för att öppna appen Kamera.
  2. Tryck på > Dubbelupptagning.

Om du inte ser det här läget tryck på Lägg till > Dubbelupptagning för att först lägga det till bildtagningslägen.

3. Dra knuten i mitten att justera fönstrets storlek vertikalt. Dra den övre eller undre knuten för att dela skärmarna diagonalt.
  4. Tryck på för att växla mellan följande alternativ:
    Synkront foto Använd huvud- och främre kameran för att ta både foton och spela in videor samtidigt.
    Asynkront foto Ta foton eller spela in videor separat med huvud- och främre kameran. Du kan spela in videoklipp med olika längd.
  5. När du tar ett synkront foto tryck på för att ta foton eller för att spela in videor med båda kamerorna.
  6. När du tar ett asynkront foto tryck på för att ta ett foto eller för att spela in en video med huvudkameran. Tryck på knappen igen för att ta en selfie.

Om du spelar in video med huvudkameran spelas den sedan upp i ett delat fönster när inspelningen stoppats. Efter eller vid visning av videon, tryck på för att spela in din videoselfie.

Om du behöver ta om fotot tryck på för att börja om.

7. För att spara upptagningen med delad skärm tryck på .