HTC One M9‎

< < Menu

Tillämpa retusch på hud med Live Makeup

Retuscha din hud innan du tar din selfie. Live Makeup slätar ut huden i realtid.
  1. Startsidan tryck på kameraikonen för att öppna appen Kamera.
  2. Växla till läget Selfie eller Fotocollage. För att ta reda på hur du växlar mellan fotograferingslägen, se Välja ett bildtagningsläge.
  3. För att ändra utslätningsnivå för huden, dra i skjutreglaget över justeringsfältet.
Tips: Justeringsfältet visas i sökaren som standard. För att dölja det, tryck på > och avmarkera sedan alternativet Live Makeup.