HTC One M9‎

< < Menu

Tips när du tar selfies och bilder på människor

Vill du att du själv, din familj och dina vänner ska se så bra ut som möjligt i dina bilder? Här är några kameraalternativ som du kan justera eller välja innan du tar selfies och bilder på människor.

Porträttscen

Med hjälp av scenen Porträtt jämnas huden ut i dina selfies och bilder på människor.
  1. Växla till läget Kamera eller Selfie. För att ta reda på hur du växlar mellan fotograferingslägen, se Välja ett bildtagningsläge.
  2. På Sökarskärmen trycker du på för att visa kameraalternativ.
  3. Tryck på .
  4. Tryck på för att välja scenen Porträtt.

Live Makeup för selfies

Retuscha din hud med Live Makeup innan du tar din selfie. Se Tillämpa retusch på hud med Live Makeup.

Vinkel på selfies

Vill du att vinkeln på dina bilder att se ut likadant som hur du ser dig själv i sökaren?
  1. Växla till läget Selfie. För att ta reda på hur du växlar mellan fotograferingslägen, se Välja ett bildtagningsläge.
  2. På Sökarskärmen trycker du på för att visa kameraalternativ.
  3. Tryck på > Kameraalternativ.
  4. Välj alternativet Spara spegelbild.

Retusch av hud för bilder på människor

Försköna huden på personer i ditt motiv innan du tar bilden.
  1. Växla till Kamera-läge. För att ta reda på hur du växlar mellan fotograferingslägen, se Välja ett bildtagningsläge.
  2. På Sökarskärmen trycker du på för att visa kameraalternativ.
  3. Se till att du använder sceninställning.
  4. Tryck på .
  5. Tryck på Makeup-nivå och justera sedan hudens utslätningsnivå.