HTC One M9‎

< < Menu

Ta flera bilder kontinuerligt

Vill du ta foton av rörliga motiv? Vare sig det är dina barns fotobollsmatch eller en biltävling kan du fånga spänningen. Använd Auto-scenen när du vill ta kontinuerliga kamerabilder.
  1. Startsidan tryck på kameraikonen för att öppna appen Kamera.
  2. Byt till Kamera-läge du inte är i det här läget. Se Välja ett bildtagningsläge för detaljer.
  3. På Sökarskärmen trycker du på för att visa kameraalternativ.

Se till att du ser -ikonen vilket betyder att Auto-scenen är markerad.

4. Tryck och håll ner slutarknappen på skärmen .

Kameran tar upp till 20 bilder i följd av motivet.

5. Välj vad du vill göra med de kontinuerliga bilderna:
    • För att bara spara en bild, välj den bild du tycker bäst om och tryck sedan på Bästa tagning.
    • Tryck på Ta bort, välj de bilder du inte vill ha och tryck sedan på Ta bort för att spara endast de återstående bilderna.
    • För att spara alla bilderna tryck bara på .