HTC One M9‎

< < Menu

Kameraskärm

Ta fantastiska foton och videor med kameran.
  1. Startsidan tryck på kameraikonen för att öppna appen Kamera.
  2. Tryck på för att se alla kontroller på sökarskärmen.
    Välj en scen som ska användas för att ta foton.
    Välj en scen som ska användas för att spela in videor.
    Du kan välja en ISO-nivå eller ställa in den på Auto igen. Högre ISO fungerar bäst i svag belysning.
    Välj ett exponeringsvärde. Ju högre exponeringsvärde, desto ljusare foton eller videor.
    Välj en scensättning för vitbalans som matchar dina aktuella ljusförhållanden.
    Välj mellan mer grundläggande och avancerade kamerainställningar.