HTC One M9‎

< < Menu

Lägga till widgetar på Startsida

Widgetar ger snabb tillgänglighet för viktig information och medieinnehåll. Välj från ett urval av widgetar och lägg till de mest användbara på din startsida.
  1. Tryck på och håll ned ett tomt utrymme på en widgetpanel.
  2. I popup-menyn, tryck på Lägg till appar och widgetar.
  3. Tryck på > Widgetar.
  4. Bläddra igenom widgetar eller tryck på om du vill söka efter en specifik widget.

Vissa widgetar finns i olika stilar och storlekar.

5. Tryck och håll ner på en widget och dra den sedan till en den widgetpanel där du vill lägga till den.
Du kan även lägga till widgetar som gör det möjligt att snabbt slå på eller stänga av vissa inställningar som t.ex. Wi‍-Fi and Bluetooth.

Ändra en widgets inställningar

Du kan ändra grundläggande inställningar för vissa widgetar (till exempel widgeten Kontakter).

1. Tryck och håll ner på en widget på Startsida och dra den sedan till .
  2. Anpassa inställningarna för widgeten.

Ändra storlek på en widget

Du kan ändra storlek på en del widgetar när du har lagt till dem på startsidan.
  1. Tryck och håll ned en widget på startsidan och lyft sedan på fingret. Om en ram visas så innebär det att widgetens storlek kan ändras.
  2. Dra ramens sidor för att öka eller minska widgetens storlek.