HTC One M9‎

< < Menu

Skapa ditt eget tema från grunden

Du kan skapa och anpassa ditt eget tema och till och med dela det till andra för nedladdning.
  1. Från Startsidan tryck på och sedan på Teman.
  2. Tryck på > Välj bild för startsida för att ställa in huvudbakgrund för ditt tema.
  3. Välj en bild i Galleri eller ta ett foto med Kamera.
  4. Flytta eller förstora beskärningsrutan till den del av bilden som du vill inkludera och tryck på .
  5. Tryck på Nästa.
  6. Svep uppåt eller neråt till den förinställda stil som ska väljas för ditt tema.

Om du inte vill anpassa ditt tema mer, tryck på Nästa för att spara ditt tema.

7. Tryck på Redigera, tryck sedan på den kategori som du vill anpassa och experimentera med inställningarna tills du är nöjd.
  8. När du är klar, tryck på Förhandsgranskning för att se hur ditt tema kommer att se ut.
  9. Tryck på Avsluta, ange sedan namn för temat och tryck på OK för att spara det.

För att använda temat direkt, se till att du har valt alternativet Tillämpa detta tema nu.

Redigera ett tema

Efter att du har skapat ett tema kan du fortfarande redigera det.
  1. Från Startsidan tryck på och sedan på Teman.
  2. Tryck på > Redigera aktuellt tema.
  3. Utför önskade ändringar i temat.
  4. Tryck på Spara för att uppdatera nuvarande tema.