HTC One M9‎

< < Menu

Mata in text

Tangentbordet på skärmen blir tillgängligt när du trycker på ett programs textfält.
Tryck på tangenterna på tangentbordet på skärmen för att mata in bokstäver och siffror, interpunktion och symboler.
  • Tryck på för att mata in en stor bokstav. Tryck två gånger för att slå på caps lock.
  • Tryck och håll in tangenter med grå tecken längst upp för att skriva in siffror, symboler eller bokstäver med diakritiska tecken. Vissa tangenter har flera tecken eller diakritiska tecken associerade till sig.
  • Svep höger för att visa siffror och symboltangenter. För att återgå till huvudtangentbordet, svep vänster.
  • Tryck på för att stänga tangentbordet på skärmen.
Tips: För att öppna tangentbordsinställningarna, tryck och håll ner på kommatangenten om du ser ovanför tangenten. Eller gå till Inställningar > Språk och tangentbord > HTC Sense Input.

Välja och växla mellan tangentbordspråk

Om flera tangentbordsspråk finns tillgängliga på HTC One M9 kan du välja vilka språk som ska aktiveras för tangentbordet på skärmen.
  1. Gå till Inställningar och tryck sedan på Språk och tangentbord > HTC Sense Input.
  2. Tryck på Tangentbordsval och välj sedan önskat språk.
Gör följande för att ändra tangentbordsspråk:
  • Svep vänster på tangentbordet på skärmen (ej tillgängligt om du använder trace-tangentbord).
  • Tryck på språktangenten, t.ex. tills du ser det tangentbordsspråk som du vill använda.
  • Tryck och håll ner språktangenten och dra sedan fingret till det tangentbordsspråk som du vill använda.