HTC One M9‎

< < Menu

Konfigurera Smart Lock

Konfigurera telefonen så att den känner igen ditt ansikte eller en annan betrodd enhet innan du kan låsa upp skärmen.
  1. Startsidan tryck på > Inställningar > Säkerhet.
  2. Tryck på Skärmlås, välj sedan och konfigurera ett skärmlås.

Detta kommer att vara din reservmetod för skärmlås.

3. Säkerhet-skärmen tryck på Smart Lock.
  4. Bekräfta skärmlåset.
  5. Välj vad du vill att telefonen ska upptäcka innan den låser upp.
  6. Följ anvisningarna på skärmen.
  7. Tryck på Lås telefon efter och ange sedan tidsgränsen innan skärmen ska låsas.
För att göra Smart Lock säkrare och tryggare kan du träna HTC One M9 att känna igen ditt ansikte i olika situationer, t.ex. när du bär glasögon eller har skägg.

Tryck på Smart Lock, bekräfta skärmlåset, tryck sedan på Betrott ansikte > Förbättra ansiktsmatchningen. Följ anvisningarna på skärmen.