HTC One M9‎

< < Menu

Starta kameran automatiskt med Motion Launch Snap

När skärmen är avstängd kan du väcka telefonen direkt till Kamera-appen.
  • Tryck på och håll ned knappen VOLYM UPP eller VOLYM NER och lyft sedan upp telefonen i liggande läge.
  • Eller lyft först upp telefonen i liggande läge och tryck direkt på knappen VOLYM UPP eller VOLYM NER.
Om du har konfigurerat ett skärmlås med autentiseringsuppgifter ombeds du att autentisera när du avslutar Kamera-appen.