HTC One M9‎

< < Menu

Växla mellan nyligen öppnade program

När du multitaskar och använder olika appar på HTC One M9 kan du enkelt växla mellan olika program som nyligen har öppnats.

Tryck på för att se program som har öppnats nyligt.
  • För att växla tillbaka till ett program, tryck bara på det.
  • För att ta bort ett program från listan i rutnätet, dra det uppåt.

Om du använder kortvy, dra det åt vänster eller höger.

• För att se fler öppnade program, svep åt höger för att visa deras miniatyrer.
  • Tryck på > Inställningar > Layout och välj sedan mellan kort- eller rutnätslayout.