HTC One M9‎

< < Menu

Viloläge

Viloläge sparar på batteriet genom att sätta HTC One M9 i ett lågströmsläge medan skärmen är avstängd. Dessutom förhindrar det att knappar råkar tryckas in när HTC One M9 ligger i väskan.

Byta till Viloläge

För att stänga av skärmen och växla till Viloläge, tryck kort på STRÖM-knappen. Du kan också dubbeltrycka på låsskärmen.

HTC One M9 sätts även i viloläge när den inte använts på ett tag. Du kan ändra tiden innan HTC One M9 går till viloläge genom att ställa in Skärmtimeout. För mer information, se Inställning för när skärmen ska stängas av.

Aktivera från Viloläge

• Tryck på STRÖM-knappen.
  • Använd Motion Launch för att väcka och låsa upp din telefon direkt till en app eller skärm. Se Vad är Motion Launch?.