HTC One M9‎

< < Menu

Uppdatera telefonens programvara

HTC One M9 kan söka efter uppdateringar och meddela dig när det finns en ny uppdatering.

Uppdateringar för vissa HTC-appar och funktioner, såsom HTC Sense Home kan hämtas och installeras från Google Play. Se Installerar programuppdateringar från Google Play för detaljer.

Kontrollera din version av systemprogramvaran

Innan du installerar en uppdatering av systemprogramvaran kan du först kontrollera vilka Android och HTC Sense-versioner du har på din telefon.
  1. Startsidan tryck på > Inställningar > Om.
  2. Tryck på Programvaruinformation.

Aktivera automatiska uppdateringar

Du kan välja att automatiskt hämta och installera programuppdateringar för HTC eller mobiloperatörsprogram.
  1. Från Startsidan tryck på och sedan på Inställningar.
  2. Tryck på Om > Programvaruuppdateringar.
  3. För att spara på dataanvändning kan du välja att endast uppdatera genom Wi‍-Fi.
  4. Välj om du automatiskt vill hämta uppdateringar av system, program eller både och.

Uppdateringar av appar installeras automatiskt. Du måste fortfarande bekräfta när uppdateringar av systemprogram ska installeras.

Installera en programuppdatering

När HTC One M9 är ansluten till internet och det finns en ny programvaruuppdatering, visas uppdateringsikonen i statusfältet.
  1. Öppna meddelandepanelen genom att föra fingret över den, och tryck sedan på systemuppdateringsmeddelandet.
  2. Om du inte vill hämta uppdateringen via din dataanslutning, välj Uppdatera endast via Wi-Fi.
  3. Tryck på Hämta.
  4. När hämtningen är klar, välj Installera nu och tryck sedan på OK.

HTC One M9 startas om när uppdateringen är klar.

Installera en programuppdatering

När Internetanslutning är på och det finns en tillgänglig uppdatering för dina HTC- eller mobiloperatörsprogram visas symbolen för uppdateringsmeddelande i statusfältet. När
  1. Öppna meddelandepanelen genom att föra fingret över den, och tryck sedan på uppdateringsmeddelandet.

Skärmen Uppdateringar öppnas med en lista över de applikationer som ska installeras.

2. Tryck på ett föremål för att visa dess detaljer och tryck sedan på .
  3. När du har granskat uppdateringarna, tryck på Installera. Du ombeds att starta om HTC One M9 om så behövs.

Installerar programuppdateringar från Google Play

Vissa HTC-appar och tredjepartsprogram uppdateras med förbättringar och buggfixar genom Google Play. Du kan uppdatera apparna manuellt eller ställa in telefonen så att den hämtar och installerar programuppdateringar automatiskt när dessa är tillgängliga.
  1. Från Startsidan tryck på och sedan på Play Store.
  2. Tryck på för att öppna den utskjutbara menyn.
  3. Tryck på Mina program.

Du får se en lista över alla appar som finns installerade på telefonen.

4. Under Uppdateringar, tryck på en app.
  5. Tryck på Uppdatera.
  6. Tryck på Acceptera.
Tips: I Play Store, tryck på > Inställningar > Uppdatera applikationer automatiskt för att välja hur du vill att Google Play ska uppdatera dina appar.

Söka efter uppdateringar manuellt

1. Från Startsidan tryck på och sedan på Inställningar.
  2. Tryck på Om > Programvaruuppdateringar. HTC One M9 kontrollerar om det finns någon tillgänglig uppdatering.
Obs!: Om du inte har en Internetanslutning kommer du att uppmanas att aktivera mobildata eller ansluta till ett Wi‍-Fi-nätverk. När ansluten, tryck på Sök nu för att söka efter uppdateringar.
Relaterade guider